Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Double Jabs
Identity, lp, social media

Client
Double Jabs
Format
Lp & digital promo

Identity for the up-and-coming reggae band Double Jabs. The band’s name comes from the boxing world, and all the graphic work related to the record and to the band revolves around this concept. We did all the digital promo items and designed the record sleeves and labels and gig posters.

Photography
Teresa Santiago
Erin Bassa
L I S T E N
B U Y

CA
Client Double Jabs
Format Lp & digital promo
Identitat per a l’emergent banda de música reggae Double Jabs. El naming de la banda prové del món de la boxa i és aquest el concepte entorn el qual gira tota la gràfica del disc i de la banda. En aquest projecte s’han treballat totes les peces de promo digital, així com el disseny de les cobertes i galetes del disc i cartelleria de concerts.
ES
Cliente Double Jabs
Formato Lp & digital promo
Identidad para la emergente banda de música reggae Double Jabs. El nombre de la banda proviene del mundo del boxeo, y este es el concepto en el que se sustenta toda la gráfica del disco y de la banda. En éste proyecto se ha diseñado las cubiertas y galletas del disco, así como la campaña de promoción digital del álbum y carteles para conciertos.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt